Vaikka blogini ylläpidossa on ollut taukoa, en ole unohtanut hiiriäni. Koko kevään aikana ei vain ole löytynyt kylliksi rauhallista aikaa kirjoittaa uusia tarinoita ylös. Ne kuitenkin pyrivät ajatuksissani kaiken aikaa. Palan halusta myös kokeilla kuvituksen tekemistä. Yksi hyvistä ystävistäni työskentelee myös sen parissa, joten katsotaan saammeko jotain aikaiseksi.

Sain Juhannuksena arvokkaita kommentteja perheeltä, jossa hiirisatujani kuulemma luetaan usein iltasatuina. Ihanaa, että Viivi 5 v, Sanna 4 v ja Ronja 8kk pitävät niistä. Sen kuuleminen oli minulle huikaiseva elämys.Lukijan kannalta käyttämäni lauserakenteet ovat kuitenkin ongelma. Yritän yksinkertaistaa ja pilkkoa niitä jatkossa. Haluaisin niin mielelläni kirjoittaa kieltä, jota on helppoa lukea ääneen vaikka iltasatuina. Ongelmani on ollut, etten ole osannut kohdistaa tekstiä tiettyyn ikähaitariin. Kaikille ei ole helppoa pysyä rönsyilevän tekstini perässä.

Odotan teiltä muiltakin innolla kaikkia mahdollisia kommentteja koskien tekstejäni, niiden kielellisiä kuvioita tai juonirakenteita.

Toivon mukaan saan pian jotain uutta luettavaa näille sivuille.
Paula